phone
Вийти

Земельні котики: експерт розповість про підходи інвестора під час придбання сільгоспземлі

Жовтень 23, 2020
Земельні котики: експерт розповість про підходи інвестора під час придбання сільгоспземлі

15 жовтня стартувало навчання «спецзагону» аграріїв у рамках першого повного онлайн-курсу з управління земельним банком «Земельні Котики». 

У ході першого повного онлайн-курсу експерт Ігор Білоус розповість про підходи інвестора під час придбання землі сільськогосподарського призначення.

Ігор Білоус, керуючий партнер інвестиційної компанії Altius, екс-голова Фонду Держмайна України, екс-голова Державної податкової служби України.

У доповіді Ігоря Білоуса слухайте та дізнавайтеся про: 

  • системний підхід інвестора;
  • оцінку земельного банку;
  • що впливає на ціну 1 га;
  • земля для рантьє.

«Тримайся землі, то не впадеш», — нагадує Ігор Білоус. 

Ще більше цікавої та пізнавальної інформації шукайте у наступних онлайн-курсах. 

Курс «Земельні Котики» був створений оргкомітетом нової освітньої платформи «Культиварій» з метою посилення земельних спецназів як у фермерських господарствах, так і у великих аграрних компаніях напередодні офіційного запуску ринку землі в Україні у липні 2021 р. До першого спецзагону уже вступили фермери та земельники декількох агрохолдингів. Реєстрація доступна за посиланням

«Наш курс створений спеціально для фермерів (досвідчених і новачків), керівників земельних відділів агрохолдингів, а також для інвесторів, які вирішили підтягнути свої знання на земельному фронті. Наші лектори, експерти-ветерани земельного ринку готові навчити курсантів бачити цінність активу в пачці договорів на столі і карті на стіні, з зав'язаними очима розкладати на складові свій і сусідський зембанк, дружити з державними реєстрами та контролюючими органами, мати не тільки «чуйку», але і заздалегідь прораховувати ризики для агробізнесу, побудувати дієву систему роботи з пайовиками і ОТГ і поділитися іншими навичками і знаннями», — розповіла про місію курсу «Земельні Котики» його керівник Олександра Камишина.