phone
Вийти

Фермери зможуть моніторити зміну земельного банку онлайн за кодом ЄДРПОУ

Березень 20, 2020
Фермери зможуть моніторити зміну земельного банку онлайн за кодом ЄДРПОУ

Розробники сервісу Feodal.Оnline презентували користувачам зручну функцію — витяг ДРРП/Пошук по ЄДРПОУ або ІПН. Онлайн-сервіс дає можливість знайти інформацію про земельну ділянку чи її площу за кодом.

Про це йдеться у матеріалі на Kurkul.com.

«За декілька кліків можна легко дізнатися та відстежити інформацію про кількість земельних ділянок, їхню площу, кадастрові номери та візуалізоване місцезнаходження, що є у розпорядженні будь-якої юридичної або фізичної особи  згідно офіційних даних Мін’юсту у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (ДРРП)», — зазначається у матеріалі.

Для цього достатньо створити список для моніторингу за конкретним кодом ЄДРПОУ — унікальним ідентифікаційним номером юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій або ІПН — індивідуальним податковим номером фізичної особи.

Онлайн-сервіс дає можливість знайти інформацію за кодом разово або ж відстежувати зміни протягом дня, одного-двох тижнів чи навіть кварталу.

«Частота моніторингу груп ДРРП не впливає на вартість підписки для користування додатковим функціоналом «Витяг ДРРП/Пошук по ЄДРПОУ/ІПН» сервісом. Але для аграрія матиме важливу роль динаміка зміни земельного банку. Тобто засновник чи власник фірми може поставити на моніторинг номер ЄДРПОУ будь-якої компанії. Так він зможе побачити, якщо раптом хтось без його відома перереєстровує земельні паї, що в Україні буває досить часто», — пояснив засновник сервісу Feodal.Оnline Андрій  Дем’янович.