phone
Вийти

Названо сервіси, що допомагають управляти земельним банком

Січень 28, 2021
Названо сервіси, що допомагають управляти земельним банком

Засновник і керівник Feodal.online Андрій Дем'янович розповів Latifundist.com про те, які сервіси компанії допомагають управляти аграріям своїм земельним банком.

«У компанії є декілька сервісів. Це в першу чергу Feodal Монітор — сервіс надання інформації про земельний банк контрагента за кодами ЄДРПОУ або за переліком кадастрових номерів. Платформа дає можливість провести аудит земельного банку кому завгодно: фермеру, кредитору, банку і т. Д. Завдяки сервісу можна отримати інформацію про земельний банк підприємства та буквально «намалювати» поле на карті, ознайомитися з переліком кадастрових номерів, прав на них, і таким чином провести автоматизований аудит або моніторити землі в майбутньому», — розповів Андрій Дем'янович.

Наступний сервіс — Feodal PRO. Це система, яка надає інформацію про землевласників, їх реєстраційних даних в «Єдиному державному реєстрі юридичних осіб» та інших параметрах, важливих для сільгоспвиробника. Також в сервісі є дані про земельний банк компанії, його розміщення, інформація про посіви за останні 10 років, причому з показниками врожайності культур і середньої врожайності в районі. Остання інформація, зокрема, дає можливість кредиторам зрозуміти, наскільки чесно працює цей товаровиробник, наскільки безпечно його фінансувати.

«Третій сервіс — Feodal ОТГ — комплексна система, яка дозволяє управляти земельним банком ОТГ. Це система для новостворених або існуючих ОТГ. Вона дозволяє візуалізувати Зембанк, отримати інформацію з реєстрів, аналітику, дає можливість експорту і т. д», — розповів експерт.