phone
Вийти

На Львівщині зростають темпи реєстрації земельних ділянок

Травень 11, 2021
На Львівщині зростають темпи реєстрації земельних ділянок

Від початку 2021 р. державними кадастровими реєстраторами територіальних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Львівській області зареєстровано 45271 земельна ділянка в Національній кадастровій системі.

Майже всі заяви надійшли за допомогою онлайн-сервісів Держгеокадастру.

Повідомляє головне управління Держгеокадастру у Львівській обл.

«Робота з наповнення баз даних Держгеокадастру здійснюється нашими працівниками безперервно. Процес отримання громадянами послуг Держгеокадастру здійснюється на належному рівні, зокрема в режимі доступу та користування електронними сервісами та послугами Держгеокадастру», — зазначив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Загалом у 2021 р. до територіальних органів Держгеокадастру у Львівській області надійшло понад 71 тис. заяв про надання адмінпослуг з ведення Державного земельного кадастру. Фахівці Держгеокадастру опрацювали понад 68 тис. заяв, або 96 % від їх загальної кількості.

Окрім цього однією з найпопулярніших послуг залишається видача витягу із Державного земельного кадастру — цього року опрацьовано понад 18 тис. заяв про видачу таких витягів.