phone
Вийти

Мешканка села на Волині безкоштовно отримала землю вартістю 20 мільйонів гривень

Серпень 27, 2020
Мешканка села на Волині безкоштовно отримала землю вартістю 20 мільйонів гривень

Мешканка села на Волині безкоштовно отримала землю вартістю 20 мільйонів гривень. Про це повідомляє телеграм-канал vse_hody_zapisany. Автори допису заявляють, що мають документальні докази передачі величезної ділянки землі біля Шацьких озер у власність мешканки з села Четвертня.

До нас потрапили документи, які говорять про те, що Валентина Іванівна Климець, родом із села Четвертня Маневицького району, в серпні минулого року безкоштовно отримала ділянку 2 га землі поряд з однією із найбільш впізнаваних пам'яток Волині – озером Острівянське. Слід зазначити, що земля в тому районі дуже дорога. Наприклад, ділянка в 10 соток коштуватиме близько мільйона гривень», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що голова Держгеокадастру Роман Лещенко, звітуючи про результати першого місяця роботи на посаді, заявив про результати технічного аудиту державних земель, які видавалася за схемою безоплатної приватизації за останні 7 років.

У Держгеокадастрі підготували проміжні результати технічного аудиту державних земель, які видавалася за схемою безоплатної приватизації за останні 7 років.

«Сьогодні наша команда вже сформувала відповідний реєстр із переліком громадян України, які з 2013 року отримали в режимі безоплатної приватизації земельної ділянки до 2 гектарів землі. Фактично йдеться про створення єдиного реєстру первинного набувача в системі земельного кадастру України», – зазначив Роман Лещенко.