phone
Вийти

На Тернопільщині відбулися земельні торги в системі ProZorro

Листопад 22, 2021
На Тернопільщині відбулися земельні торги в системі ProZorro

На Тернопільщині 15 листопада 2021 р. в системі ProZorro вперше успішно відбулися земельні аукціони з продажу права оренди землі в межах території Підгороднянської сільської територіальної громади.

Про це повідомили на Урядовому порталі

Згідно з інформацією, на торги були виставлені 4 земельні ділянки сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 6,46 гектара.

За даними аналітичного модуля, сумарний розмір річної орендної плати за користування земельними наділами становив 83,4 тис. гривень. Ці кошти орендарі сплачуватимуть щороку упродовж всього терміну дії договорів оренди на земельні ділянки, що має поповнити місцевий бюджет Підгороднянської сільської територіальної громади Тернопільської області.

Нагадаємо, земельні торги проводяться у формі електронного аукціону в режимі реального часу в мережі Інтернет через електронну торгову систему ProZorro, що перебуває у державній власності (постанова КМУ від 22 вересня 2021 р. №1013 «Деякі питання підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису)»).

Читайте також: У Prozorro.Продажі минулого тижня було оголошено 212 нових аукціонів на суму 38 млн грн